Elektriker i Farsta

Annons:
Hitta bra elektriker i Farsta - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Farsta. Sammanlagt så kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Farsta. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Farsta ska utföra.
Annons:

Elektriker i Farsta

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Farsta vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Farsta.

Reuterviks Elinstallationer AB
Hovmästarv. 11
123 54 Farsta


Elmontörerna Forsberg & Co AB
Tobaksv. 14
123 57 FARSTA


Gamla Stans Ljus & Kraft AB
Runhällsv. 4
123 52 Farsta


TDI Tele & Data Installation AB
Värmlandsv. 331
123 48 FARSTA


Rörjouren Svenska AB
Edsvallabacken 20
123 43 Farsta


Vl El O Bygg
Lysviksg. 55 A
123 42 FARSTA


Finska Bygg & Rör 24 AB
Ecoality
Ågesta Brov. 79
123 50 Farsta


P K B El & Data AB
Kumminv. 9
123 55 FARSTA


Databutiken I Solna AB
Skuggvägen 9 A
123 52 Farsta

Annons:

Pris för elektriker i Farsta

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Farsta kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Farsta som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Farsta och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Farsta

I Farsta fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om orten Farsta om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Farsta.

I Farsta fanns det sammanlagt 10 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Farsta för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Farsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.