Elektriker i Färentuna

Annons:
Hitta bra elektriker i Färentuna - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Färentuna. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Färentuna. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Färentuna ska utföra.
Annons:

Elektriker i Färentuna

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Färentuna vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Färentuna.

Elmännen Järn & Co AB
Västertorp
Färentuna


Allt I El Lennart Thelin AB
Ölstav. 114
179 98 Färentuna


Säkel Säker El och Allservice, AB
Västertorp 11
179 97 FÄRENTUNA


Asplund El AB
Skönviksvägen 20
179 98 Färentuna


Allt i El AB
Ölstav. 114
179 98 Färentuna


Färentuna El & Lantbruk HB
Ringnäs
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Pris för elektriker i Färentuna

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Färentuna kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Färentuna som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Färentuna och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Färentuna

I Färentuna fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du läsa mer om orten Färentuna om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Färentuna.

I Färentuna fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Färentuna för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Färentuna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.