Elektriker i Ekerö

Annons:
Hitta bra elektriker i Ekerö - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Ekerö. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Ekerö. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Ekerö ska utföra.
Annons:

Elektriker i Ekerö

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Ekerö vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Ekerö.

Megael i Stockholm AB
Bryggav. 108
178 31 Ekerö


Elektriska Larsson & Olsson AB
Bänkv. 7
178 38 EKERÖ


SHL El & Nätverksservice
Env. 5
178 53 Ekerö

Annons:

Pris för elektriker i Ekerö

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Ekerö kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Ekerö som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Ekerö och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Ekerö

I Ekerö fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ekerö om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Ekerö.

I Ekerö fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Ekerö för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Ekerö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.