Elektriker i Bergshamra

Annons:
Hitta bra elektriker i Bergshamra - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Bergshamra. Sammanlagt så kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Bergshamra. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Bergshamra ska utföra.
Annons:

Elektriker i Bergshamra

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Bergshamra vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Bergshamra.

Nova Energi AB
Sjöskogen 108
761 11 Bergshamra


Cf Elservice
Helgövägen 49
761 12 BERGSHAMRA


Bergshamra Industri Automation HB
Sveden
761 12 BERGSHAMRA


Norrtälje Elteknik AB
Rörmossevägen 16
761 11 Bergshamra


Söbbes El och Maskinservice
Alängsvägen 6
761 11 Bergshamra


A Lundberg El Service HB
Östanvindsv. 11
761 11 Bergshamra


Korpis El-Teknik
Gunnsjöv. 28
761 11 Bergshamra


Richardsson R, Ingenjörsbyrå
Lagbodavägen 164
761 12 BERGSHAMRA


Cf El Service AB
Helgövägen 49
761 12 BERGSHAMRA


Kais El Och Tele
Bergshamravägen 39
761 11 Bergshamra

Annons:

Pris för elektriker i Bergshamra

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Bergshamra kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Bergshamra som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Bergshamra och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Bergshamra

I Bergshamra fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bergshamra om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Bergshamra.

I Bergshamra fanns det sammanlagt 10 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Bergshamra för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Bergshamra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.