Elektriker i Katrineholm

Annons:
Hitta bra elektriker i Katrineholm - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Katrineholm. Sammanlagt så kan du välja mellan 12 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Katrineholm. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Katrineholm ska utföra.
Annons:

Elektriker i Katrineholm

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Katrineholm vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Katrineholm.

Oppunda El AB
Videv. 4
641 49 Katrineholm


Elektrotjänst i Katrineholm AB
Fredsg. 9
641 30 Katrineholm


El & Ventilation Sörmland, AB
Västgötag. 18
641 36 Katrineholm


Elcompaniet I Mälardalen, AB
Friggag. 5
641 37 KATRINEHOLM


Assemblin VS-teknik AB
Ljungv. 4
641 39 KATRINEHOLM


ELON i Katrineholm
Fredsg. 9
641 30 Katrineholm


Norrstadens Elservice
Stenkullag. 7
641 48 KATRINEHOLM


VMP Group
Fredsg. 17
641 30 Katrineholm


Ronny:s El
Villav. 5
641 92 Katrineholm


Ir El
Björnmov. 10
641 35 KATRINEHOLM


Kristoffersson, Per
Ändebol Charlotten
641 92 Katrineholm


Enium AB
Mejerig. 12
641 39 KATRINEHOLM

Annons:

Pris för elektriker i Katrineholm

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Katrineholm kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Katrineholm som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Katrineholm och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Katrineholm om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Katrineholm.

I Katrineholm fanns det sammanlagt 12 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Katrineholm för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Katrineholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Södermanland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.