Elektriker i Trelleborg

Annons:
Hitta bra elektriker i Trelleborg - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Trelleborg. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Trelleborg. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Trelleborg ska utföra.
Annons:

Elektriker i Trelleborg

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Trelleborg vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Trelleborg.

Elservice
Persåkersv. 2 -4
231 62 Trelleborg


El Dygnet Runt I Skåne AB
Slågarpsvägen 280
231 95 Trelleborg


Duellen El AB-Olsson Bo Elinstallationer
Engelbrektsg. 58
231 45 TRELLEBORG


EA Installationer AB
Masking. 14
231 66 Trelleborg


Isgrens Lås AB
Hedv. 196
231 66 Trelleborg


Låscentralen AB
Alg. 50
231 42 Trelleborg


Tekniska Lösningar filial SYD
Kyrkog. 5
231 63 TRELLEBORG

Annons:

Pris för elektriker i Trelleborg

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Trelleborg kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Trelleborg som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Trelleborg och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Trelleborg om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Trelleborg.

I Trelleborg fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Trelleborg för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Trelleborg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.