Elektriker i Stehag

Annons:
Hitta bra elektriker i Stehag - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Stehag. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Stehag. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Stehag ska utföra.
Annons:

Elektriker i Stehag

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Stehag vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Stehag.

Elkraft i Stehag AB
Hasslebrov. 6
241 74 Stehag


El o Dekorservice
Mossabäcksv. 12
241 74 Stehag

Annons:

Pris för elektriker i Stehag

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Stehag kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Stehag som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Stehag och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Stehag

I Stehag fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Stehag om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Stehag.

I Stehag fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Stehag för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Stehag rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.