Elektriker i Perstorp

Annons:
Hitta bra elektriker i Perstorp - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Perstorp. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Perstorp. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Perstorp ska utföra.
Annons:

Elektriker i Perstorp

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Perstorp vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Perstorp.

Skingeröds elektriska
Skingeröd 402
284 92 Perstorp


Elsystem i Perstorp AB
Tjäderstigen 33
284 36 Perstorp


Elkedjan
Stockholmsv. 11
284 31 PERSTORP


Allt i El Nils-Eric Nilsson AB
Stockholmsv. 11
284 31 PERSTORP


Bravida Prenad AB
Verkstadsg. 12
284 34 Perstorp


Ples AB
Tjäderstigen 33
284 36 Perstorp


Bravida Sverige AB
Industriparken
284 34 Perstorp


Thoresson, Anders
Bäckav. 3
284 32 Perstorp


Perstorp Näringslivs AB
Torget 1
284 31 PERSTORP

Annons:

Pris för elektriker i Perstorp

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Perstorp kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Perstorp som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Perstorp och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Perstorp

I Perstorp fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Perstorp om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Perstorp.

I Perstorp fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Perstorp för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Perstorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.