Elektriker i Oxie

Annons:
Hitta bra elektriker i Oxie - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Oxie. Sammanlagt så kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Oxie. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Oxie ska utföra.
Annons:

Elektriker i Oxie

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Oxie vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Oxie.

Bil & EL-Proffs
Håltegelv. 7
238 39 Oxie


Ledelektrikern I Glostorp Ltd Filial
Glostorps Kyrkov. 9
238 41 OXIE


Öresunds Hiss & Elteknik AB
Meteorg. 14
238 37 Oxie


Elinstallatören Syd, AB
Lockarpsv. 10
238 41 OXIE


Nyborgs Elservice
Vångav. 30
238 41 OXIE


Strannemarks Bygg & Montage
Bonebäcksv. 5
238 31 Oxie


Liftconsultant i Syd AB
Hammarbacksv. 94
238 36 OXIE


El Skåne Service Bygg och Renovering
Emil Göranssons v. 199
238 42 Oxie


Stens Teleservice AB
Svedalav. 128
238 41 OXIE


Telespecialisten I Käglinge AB
Rusthållarev. 24
238 43 OXIE


Hernan Rodrigo Godoy Zamora
Stensåkerv. 76
238 33 Oxie

Annons:

Pris för elektriker i Oxie

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Oxie kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Oxie som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Oxie och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Oxie

I Oxie fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Oxie om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Oxie.

I Oxie fanns det sammanlagt 11 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Oxie för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Oxie rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.