Elektriker i Örkelljunga

Annons:
Hitta bra elektriker i Örkelljunga - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Örkelljunga. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Örkelljunga. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Örkelljunga ska utföra.
Annons:

Elektriker i Örkelljunga

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Örkelljunga vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Örkelljunga.

Bälinge El AB
Åsbog. 3
286 31 örkelljunga


Östra Spångs Elektriska
Östra Spång 635
286 92 ÖRKELLJUNGA


Nilssons Elektriska AB
Frostag. 4
286 32 ÖRKELLJUNGA


Väg & Fastighetsstängsel Sverige, AB
Skönnav. 26
286 91 örkelljunga


Fdp I Sverige AB
Turabygget 4
286 91 örkelljunga


Asklunds Elektriska AB
Hallandsv. 5
286 31 örkelljunga


Jo Kommunikationsradioservice
Boalt 1475
286 92 ÖRKELLJUNGA


Belysningsföretaget Led Sverige, AB
Harbäckshult 377
286 91 örkelljunga

Annons:

Pris för elektriker i Örkelljunga

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Örkelljunga kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Örkelljunga som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Örkelljunga och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Örkelljunga om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Örkelljunga.

I Örkelljunga fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Örkelljunga för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Örkelljunga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.