Elektriker i Lund

Annons:
Hitta bra elektriker i Lund - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lund. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lund. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lund ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lund

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lund vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lund.

Assemblin Elteknik AB
Annedalsv. 2 B
227 64 Lund


Elteam Syd i Lund AB
Skifferv. 5
224 78 Lund


Grahns Elektriska AB
Nöbbelövs Torg 7
226 52 Lund


Thulins Elektriska AB
Kalkstensv. 6
224 78 Lund


ELTEK i syd AB
S:t Lars v. 31
222 70 Lund


Elkedjan
Klosterg. 8
222 22 LUND


Elfirman H&G HB
070 - 532 88 77Åhlanders & Veberöds El AB
Företagsv. 44
227 61 LUND


All-Round Låsservice AB
L. Tvärg. 16 B
223 53 Lund

Annons:

Pris för elektriker i Lund

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lund kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lund som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lund och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lund

I Lund fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lund om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lund.

I Lund fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lund för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.