Elektriker i Lomma

Annons:
Hitta bra elektriker i Lomma - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lomma. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lomma. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lomma ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lomma

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lomma vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lomma.

Elgruppen i Lomma AB
Järng. 29
234 35 LOMMA


Pan-El AB
Nypong. 23
234 43 Lomma


Rundgrens El
Industrig. 2
234 36 Lomma


Garageportexperten I Lomma AB
Järng. 29
234 35 LOMMA


Solenergi Lomma AB
Strandpromenaden 14
234 39 LOMMA


Lomma Eltjänst HB
Nybov. 73
234 37 LOMMA


L-Å Skölds Elektriska AB
Ekg. 8
234 41 Lomma


Evanders El&Kraft AB
Nypong. 44
234 43 Lomma


Elolite Ljusdesign HB
Björnbärsg. 3
234 43 Lomma

Annons:

Pris för elektriker i Lomma

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lomma kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lomma som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lomma och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lomma

I Lomma fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lomma om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lomma.

I Lomma fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lomma för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lomma rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.