Elektriker i Limhamn

Annons:
Hitta bra elektriker i Limhamn - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Limhamn. Sammanlagt så kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Limhamn. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Limhamn ska utföra.
Annons:

Elektriker i Limhamn

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Limhamn vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Limhamn.

Rosqvist-Wikander El HB
Sibbarpsv. 55
216 11 LIMHAMN


Spot Electronic AB
Gustavsg. 34
216 11 LIMHAMN


Åkesson El AB, B
Sibbarpsv. 13 A
216 11 LIMHAMN


Elektro Kroon AB
Krossverksg. 7 F
216 16 Limhamn


Enaco Sverige AB
Ringugnsg. 12
216 16 Limhamn


Johan Liljas Elektriska, AB
Runebergsg. 21 B
216 11 LIMHAMN


Elektrikern På Limhamn AB
Prelatg. 28
216 22 LIMHAMN


El-Firman Rikard Wissing AB
Notarieg. 15 B
216 11 LIMHAMN


Skånsk Fönstermiljö Skandinavien AB
Villav. 17
216 11 LIMHAMN


Sydisol AB
Vattug. 17
216 17 LIMHAMN


Elpolerna I Limhamn AB
072 - 995 90 08


Annons:

Pris för elektriker i Limhamn

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Limhamn kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Limhamn som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Limhamn och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Limhamn

I Limhamn fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Limhamn om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Limhamn.

I Limhamn fanns det sammanlagt 11 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Limhamn för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Limhamn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.