Elektriker i Lerberget

Annons:
Hitta bra elektriker i Lerberget - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lerberget. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lerberget. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lerberget ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lerberget

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lerberget vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lerberget.

Lerbergets Elservice AB
Segelv. 45
263 52 Lerberget


Magnus Hults Elservice
Hemmansv. 41
263 53 LERBERGET

Annons:

Pris för elektriker i Lerberget

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lerberget kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lerberget som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lerberget och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lerberget

I Lerberget fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lerberget.

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lerberget om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lerberget.

I Lerberget fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lerberget för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lerberget rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.