Elektriker i Landskrona

Annons:
Hitta bra elektriker i Landskrona - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Landskrona. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Landskrona. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Landskrona ska utföra.
Annons:

Elektriker i Landskrona

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Landskrona vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Landskrona.

Nilsson & Johanssons Elektriska, AB
Malmöv. 36
261 51 Landskrona


Landskrona El-Service
Vinterg. 8
261 52 LANDSKRONA


Mikael Martinsson Elektriska
Hagåkersg. 37
261 42 Landskrona


Jelmo El AB
Bäverg. 4
261 44 Landskrona


Swedel Syd AB
Industrig. 37
261 35 Landskrona


Eloki
Pjäsg. 51
261 45 LANDSKRONA


El & Miljö I Skåne AB
0418 - 107 20Schildts Holding AB
Smedjeg. 12
261 51 Landskrona

Annons:

Pris för elektriker i Landskrona

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Landskrona kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Landskrona som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Landskrona och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Landskrona

I Landskrona fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Landskrona om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Landskrona.

I Landskrona fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Landskrona för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Landskrona rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.