Elektriker i Klågerup

Annons:
Hitta bra elektriker i Klågerup - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Klågerup. Sammanlagt så kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Klågerup. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Klågerup ska utföra.
Annons:

Elektriker i Klågerup

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Klågerup vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Klågerup.

Rogers Lås & Tryckservice
Norremarksv.
233 76 KLÅGERUP


P. Lundströms Fastighet O Anläggningsservice
Talltitegränd 9
233 75 Klågerup


Hemlarm i Skåne AB
Fridhillsv. 4
233 76 KLÅGERUP


El och Montage I Syd AB
Lundavägen 772
230 41 Klågerup


Dcrc El AB
Kullav. 11
233 76 KLÅGERUP

Annons:

Pris för elektriker i Klågerup

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Klågerup kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Klågerup som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Klågerup och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Klågerup

I Klågerup fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Klågerup.

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Klågerup om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Klågerup.

I Klågerup fanns det sammanlagt 5 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Klågerup för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Klågerup rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.