Elektriker i Kivik

Annons:
Hitta bra elektriker i Kivik - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kivik. Sammanlagt så kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kivik. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kivik ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kivik

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kivik vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kivik.

Lundbergs EL i Kivik AB
Esperödsliden 8
277 31 Kivik

Annons:

Pris för elektriker i Kivik

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kivik kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kivik som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kivik och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kivik

I Kivik fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kivik om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kivik.

I Kivik fanns det sammanlagt 1 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kivik för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kivik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.