Elektriker i Kattarp

Annons:
Hitta bra elektriker i Kattarp - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kattarp. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kattarp. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kattarp ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kattarp

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kattarp vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kattarp.

Roslunds Elektriska
Planav. 12
254 70 KATTARP


Harbst Entreprenad AB
Rallareg. 42
254 70 KATTARP


Heltech Alarm
Ebbarpsv. 6
254 70 KATTARP

Annons:

Pris för elektriker i Kattarp

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kattarp kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kattarp som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kattarp och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kattarp

I Kattarp fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kattarp.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kattarp om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kattarp.

I Kattarp fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kattarp för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kattarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.