Elektriker i Höör

Annons:
Hitta bra elektriker i Höör - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Höör. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Höör. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Höör ska utföra.
Annons:

Elektriker i Höör

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Höör vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Höör.

Mats Lundstedt El i Höör
Lodjursstigen 44
243 32 Höör


Strömsture
Sätoftav. 31
243 35 HÖÖR


Kenneth Persson EL i Höör
Vinterg. 7
243 34 Höör


IVT Center Höör Everöds Elbyrå
Pumpv. 7
243 93 HÖÖR


Björk Kent El AB
Sövrödsv. 21
243 94 Höör


Höörs Elektriska Installationsbyrå AB
Violg. 8
243 32 Höör


Ljungstrands El I Skåne AB
Ringduvev. 7
243 95 HÖÖR


M Hansson El AB
Slalomgränd 5
243 33 HÖÖR


Terrasafe Security AB
Höörsgården 1
243 35 HÖÖR

Annons:

Pris för elektriker i Höör

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Höör kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Höör som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Höör och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Höör

I Höör fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Höör om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Höör.

I Höör fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Höör för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Höör rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.