Elektriker i Höganäs

Annons:
Hitta bra elektriker i Höganäs - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Höganäs. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Höganäs. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Höganäs ska utföra.
Annons:

Elektriker i Höganäs

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Höganäs vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Höganäs.

IBC elinstallation AB
Brännerig. 5 A
263 37 Höganäs


Elinstallationer AB, Claes O. Svensson
Långg. 20
263 33 Höganäs


IBC control AB
Brännerig. 5 A
263 37 Höganäs


Kyl & Elservice
Väktareg. 7
263 57 Höganäs


Manges Elservice AB
Bergsg. 21
263 39 Höganäs


Pascal Elektriska AB
Liljeg. 1
263 33 Höganäs


Bravida Prenad AB
Bruksg. 36 B
263 39 Höganäs

Annons:

Pris för elektriker i Höganäs

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Höganäs kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Höganäs som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Höganäs och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Höganäs

I Höganäs fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Höganäs om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Höganäs.

I Höganäs fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Höganäs för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Höganäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.