Elektriker i Hammenhög

Annons:
Hitta bra elektriker i Hammenhög - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Hammenhög. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Hammenhög. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Hammenhög ska utföra.
Annons:

Elektriker i Hammenhög

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Hammenhög vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Hammenhög.

Malmqvist El
Torget 1
276 50 Hammenhög


Elinstallatörerna Österlen AB
Sävetv. 13
276 55 HAMMENHÖG

Annons:

Pris för elektriker i Hammenhög

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Hammenhög kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Hammenhög som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Hammenhög och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Hammenhög

I Hammenhög fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Hammenhög.

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hammenhög om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Hammenhög.

I Hammenhög fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Hammenhög för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Hammenhög rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.