Elektriker i Glimåkra

Annons:
Hitta bra elektriker i Glimåkra - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Glimåkra. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Glimåkra. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Glimåkra ska utföra.
Annons:

Elektriker i Glimåkra

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Glimåkra vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Glimåkra.

Elservice i Glimåkra AB
Storg. 35
280 64 GLIMÅKRA


Nedanbäcks El
Nedanbäck 2065
280 64 GLIMÅKRA


Eltjänst Syd AB
Häggeryda 1011 B
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Pris för elektriker i Glimåkra

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Glimåkra kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Glimåkra som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Glimåkra och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Glimåkra om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Glimåkra.

I Glimåkra fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Glimåkra för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Glimåkra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.