Elektriker i Genarp

Annons:
Hitta bra elektriker i Genarp - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Genarp. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Genarp. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Genarp ska utföra.
Annons:

Elektriker i Genarp

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Genarp vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Genarp.

Sahlées Elektriska AB
Slättav. 4
247 71 Genarp


KC Smide & Portservice
Paprikav. 12
247 70 GENARP


Jönsson & Svensson Fastighetsservicei Genarp AB
Risav. 3
247 72 GENARP


Elitek
Bankerudsg. 12
247 71 Genarp


Planel AB
Lillegårdsv. 9
247 70 GENARP


Gbm Genarps Bygg och Montage I Skåne HB
Heckebergav. 14 A
247 70 GENARP


Hlb Elservice, AB
Lärkstigen 14
247 72 GENARP


04noll Skyltmontage
Häckeberga 852
247 98 GENARP


El-Jouren i Malmö AB
Vallmostigen 8
247 72 GENARP

Annons:

Pris för elektriker i Genarp

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Genarp kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Genarp som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Genarp och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Genarp

I Genarp fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Genarp.

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Genarp om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Genarp.

I Genarp fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Genarp för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Genarp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.