Elektriker i Fleninge

Annons:
Hitta bra elektriker i Fleninge - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Fleninge. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Fleninge. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Fleninge ska utföra.
Annons:

Elektriker i Fleninge

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Fleninge vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Fleninge.

Marksten & El I Helsingborg AB
Djurhagshusvägen 119
254 77 FLENINGE


Fleninge Elektriska
Västkustvägen 417
254 77 FLENINGE


JD A-Montage AB
Vagnmakarev. 20
254 77 FLENINGE

Annons:

Pris för elektriker i Fleninge

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Fleninge kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Fleninge som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Fleninge och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Fleninge

I Fleninge fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Fleninge.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fleninge om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Fleninge.

I Fleninge fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Fleninge för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Fleninge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.