Elektriker i Fjälkinge

Annons:
Hitta bra elektriker i Fjälkinge - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Fjälkinge. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Fjälkinge. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Fjälkinge ska utföra.
Annons:

Elektriker i Fjälkinge

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Fjälkinge vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Fjälkinge.

Elservice Bäckaskog
Bäckaskogsv. 162
290 34 FJÄLKINGE


TN Isolering & Plåt
Killevadsv. 19
290 34 FJÄLKINGE


Ideal El Syd AB
Blekevallsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


Nymans Isolering o Plåt
Väjlesjöv. 116
290 34 FJÄLKINGE


Pma Installation AB
Alfred Fjelners v. 2
290 34 FJÄLKINGE


Dahl-S El&Bygg
Lisetorpsv. 2
290 34 FJÄLKINGE


Tunbjers Hjälpmedel AB
Klockarbolsv. 7
290 34 FJÄLKINGE


Allservice I Kristianstad AB
Snedstigen 12
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Pris för elektriker i Fjälkinge

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Fjälkinge kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Fjälkinge som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Fjälkinge och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fjälkinge om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Fjälkinge.

I Fjälkinge fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Fjälkinge för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Fjälkinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.