Elektriker i Degeberga

Annons:
Hitta bra elektriker i Degeberga - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Degeberga. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Degeberga. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Degeberga ska utföra.
Annons:

Elektriker i Degeberga

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Degeberga vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Degeberga.

Eltjänster Degeberga-Vittskövle AB
Örtagårdsv. 1
297 31 Degeberga


Elkedjan
Örtagårdsv. 1
297 31 Degeberga


Lars-Inges Elservice AB
Kyllingarödsv. 120 -9
297 94 DEGEBERGA


Solenergi O Andra Krafttag I Maglehem
Sockenv. 61
297 95 Degeberga


Nordanå Elektriska AB
Västervångsv. 30
297 95 Degeberga


Bo Anderssons Elektriska
Rigelejev. 15
297 95 Degeberga


Allt I El I Maglehem AB
Västervångsv. 30 -11
297 95 Degeberga


Lars-Inges Elservice
Tingsv. 46
297 31 Degeberga


Maglehems Antenn och Fastighet
Höingav. 6
297 95 Degeberga

Annons:

Pris för elektriker i Degeberga

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Degeberga kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Degeberga som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Degeberga och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Degeberga

I Degeberga fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Degeberga om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Degeberga.

I Degeberga fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Degeberga för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Degeberga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.