Elektriker i Bjärred

Annons:
Hitta bra elektriker i Bjärred - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Bjärred. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Bjärred. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Bjärred ska utföra.
Annons:

Elektriker i Bjärred

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Bjärred vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Bjärred.

Nordahls El
Veterinärv. 11
237 32 BJÄRRED


Euro-El KB
Trollsjöv. 136
237 33 Bjärred


Larmkompaniet Skåne
Enstigen 12
237 37 Bjärred


AB Elteknik I Bjärred
Valhallav. 13
237 36 BJÄRRED


Weiab Systemlösningar AB
S. Västkustv. 33
237 36 BJÄRRED


R A Isolerteknik AB
Nordmannav. 52
237 31 Bjärred

Annons:

Pris för elektriker i Bjärred

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Bjärred kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Bjärred som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Bjärred och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Bjärred

I Bjärred fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bjärred om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Bjärred.

I Bjärred fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Bjärred för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Bjärred rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.