Elektriker i Billesholm

Annons:
Hitta bra elektriker i Billesholm - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Billesholm. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Billesholm. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Billesholm ska utföra.
Annons:

Elektriker i Billesholm

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Billesholm vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Billesholm.

Elfirma Lars Östring
Böketoftav. 145
267 72 BILLESHOLM


Jml Isolering HB
Tulpang. 8
267 72 BILLESHOLM


Joniel AB
Östra v. 60
267 74 BILLESHOLM


Seeldo
Läsg. 4
267 71 Billesholm

Annons:

Pris för elektriker i Billesholm

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Billesholm kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Billesholm som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Billesholm och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Billesholm

I Billesholm fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Billesholm om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Billesholm.

I Billesholm fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Billesholm för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Billesholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.