Elektriker i Båstad

Annons:
Hitta bra elektriker i Båstad - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Båstad. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Båstad. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Båstad ska utföra.
Annons:

Elektriker i Båstad

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Båstad vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Båstad.

Elkedjan
Köpmansg. 119
269 36 Båstad


Jörgens El i Båstad AB
Karupsv. 2
269 40 BÅSTAD


Installationsteknik i Båstad AB
Bjäredsv. 68
269 96 Båstad


Bjäre Lås & Säkerhet AB
Boarpsv. 136
269 95 BÅSTAD


PRIOTEK Båstad
Offerstigen 2
269 42 BÅSTAD


Xumo AB
Ängelholmsv. 28
269 31 BÅSTAD


WiWa Byggentreprenad AB
Ängalagsv. 645
269 91 BÅSTAD


Fast Entreprenad El AB
Hallandsv. 38
269 36 Båstad


Driftoptimering I Sverige AB
Killebäckstorpsv. 302
269 93 BÅSTAD

Annons:

Pris för elektriker i Båstad

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Båstad kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Båstad som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Båstad och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Båstad

I Båstad fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Båstad om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Båstad.

I Båstad fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Båstad för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Båstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Skåne län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.