Elektriker i Linghem

Annons:
Hitta bra elektriker i Linghem - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Linghem. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Linghem. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Linghem ska utföra.
Annons:

Elektriker i Linghem

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Linghem vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Linghem.

El & Tråd i Linköping AB
Oppreva Asplund 6
585 61 LINGHEM


Göran Karlsson VVS & El
Stratomta 1
585 62 Linghem


Estisol AB
Hästhovsv. 3
585 64 Linghem

Annons:

Pris för elektriker i Linghem

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Linghem kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Linghem som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Linghem och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Linghem

I Linghem fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Linghem om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Linghem.

I Linghem fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Linghem för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Linghem rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.