Elektriker i Kisa

Annons:
Hitta bra elektriker i Kisa - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kisa. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kisa. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kisa ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kisa

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kisa vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kisa.

El-Tjänst i Kisa AB
Kalmarv. 6
590 38 KISA


Elmontage AB
St. Torget 4
590 37 Kisa


Ternstedt Invent AB
Enebyg. 50
590 38 KISA


Nen AB
Tvärg. 4
590 37 Kisa


Karlssons Elektriska AB
Västra v. 29
590 37 Kisa


Vennerbergs El
Pinnarp Pinnstugan
590 39 Kisa


Kisa El Service
Kölefors Ekbacka
590 39 Kisa


Stridells El AB
Eriksborgsg. 2
590 36 KISA

Annons:

Pris för elektriker i Kisa

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kisa kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kisa som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kisa och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kisa

I Kisa fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kisa om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kisa.

I Kisa fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kisa för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kisa rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.