Elektriker i Kimstad

Annons:
Hitta bra elektriker i Kimstad - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kimstad. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kimstad. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kimstad ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kimstad

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kimstad vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kimstad.

Östergötlands Elservice AB
Kimstadsv. 70
610 20 Kimstad


Head Tech el & automatik installation AB
Backv. 8
610 20 Kimstad


Kimstad El&Tele
Barrskogsv. 8
610 20 Kimstad


Eltech Bt
Kvarnlyckev. 23
610 20 Kimstad

Annons:

Pris för elektriker i Kimstad

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kimstad kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kimstad som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kimstad och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kimstad

I Kimstad fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kimstad.

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kimstad om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kimstad.

I Kimstad fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kimstad för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kimstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.