Elektriker i Boxholm

Annons:
Hitta bra elektriker i Boxholm - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Boxholm. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Boxholm. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Boxholm ska utföra.
Annons:

Elektriker i Boxholm

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Boxholm vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Boxholm.

Janssons Elektro AB
Annexg. 2
590 12 Boxholm


MB Isolering
Boxholmsv. 8
590 15 BOXHOLM


Hageby Elservice AB
Hageby
590 16 Boxholm

Annons:

Pris för elektriker i Boxholm

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Boxholm kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Boxholm som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Boxholm och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Boxholm

I Boxholm fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Boxholm.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Boxholm om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Boxholm.

I Boxholm fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Boxholm för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Boxholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.