Elektriker i Pålsboda

Annons:
Hitta bra elektriker i Pålsboda - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Pålsboda. Sammanlagt så kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Pålsboda. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Pålsboda ska utföra.
Annons:

Elektriker i Pålsboda

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Pålsboda vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Pålsboda.

Oddmi AB
Stenstorp Karlsberg 127
697 92 Pålsboda


Björlins El
Krustorp
697 92 Pålsboda


Sweltec/Svensk Elteknik AB
Norrg. 8 B
697 30 Pålsboda


Svenska Pur-Construction AB
Korpetorp Karlshammar 127
697 92 Pålsboda


Björlins El
Krustorp 158
697 92 Pålsboda

Annons:

Pris för elektriker i Pålsboda

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Pålsboda kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Pålsboda som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Pålsboda och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Pålsboda

I Pålsboda fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Pålsboda om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Pålsboda.

I Pålsboda fanns det sammanlagt 5 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Pålsboda för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Pålsboda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.