Elektriker i Östansjö

Annons:
Hitta bra elektriker i Östansjö - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Östansjö. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Östansjö. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Östansjö ska utföra.
Annons:

Elektriker i Östansjö

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Östansjö vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Östansjö.

Solkraft I Viby AB
Kårkulla 190
694 93 östansjö


Lennart Sidenmark
Äspsätter Björkbacken 315
694 93 östansjö

Annons:

Pris för elektriker i Östansjö

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Östansjö kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Östansjö som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Östansjö och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Östansjö

I Östansjö fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östansjö om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Östansjö.

I Östansjö fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Östansjö för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Östansjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.