Elektriker i Lindesberg

Annons:
Hitta bra elektriker i Lindesberg - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lindesberg. Sammanlagt så kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lindesberg. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lindesberg ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lindesberg

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lindesberg vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lindesberg.

Assemblin Elteknik AB
Löparg. 4
711 34 LINDESBERG


Elkedjan
Koppg. 14
711 30 LINDESBERG


Lås & Säkerhetsspecialisten i Sverige AB
Kristinav. 22
711 30 LINDESBERG


Lindesbergs VVS/EL AB
Stafettgatan 16
711 34 LINDESBERG


Teknikservice i Lindesberg AB
Löparg. 4
711 34 LINDESBERG


Midroc Electro AB
Bowlinggatan 2
711 34 LINDESBERG


Närkes Kils Elektriska I Örebro AB
Skrinnarg. 6
711 34 LINDESBERG


Larsson Sixten AB, Elon
Järnvägsg. 12
711 30 LINDESBERG


ATS Kraftservice AB
Kristinav. 26
711 30 LINDESBERG


Dala Bok & Bild
Vinterg. 6
711 35 Lindesberg


Rydelius, Håkan
Björkhyttan 162
711 93 Lindesberg

Annons:

Pris för elektriker i Lindesberg

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lindesberg kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lindesberg som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lindesberg och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lindesberg om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lindesberg.

I Lindesberg fanns det sammanlagt 11 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lindesberg för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lindesberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.