Elektriker i Laxå

Annons:
Hitta bra elektriker i Laxå - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Laxå. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Laxå. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Laxå ska utföra.
Annons:

Elektriker i Laxå

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Laxå vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Laxå.

Elmontage
Ålandsv. 4
695 30 Laxå


TW Service i Laxå AB
Herrgårdsv. 4
695 32 Laxå

Annons:

Pris för elektriker i Laxå

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Laxå kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Laxå som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Laxå och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Laxå

I Laxå fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Laxå om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Laxå.

I Laxå fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Laxå för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Laxå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.