Elektriker i Kopparberg

Annons:
Hitta bra elektriker i Kopparberg - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kopparberg. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kopparberg. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kopparberg ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kopparberg

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kopparberg vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kopparberg.

Bergslags-El AB
Konstmästareg. 24
714 30 Kopparberg


El & Styr
Bångbro Industriområde 1
714 37 KOPPARBERG


Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB
Stortorpsv. 17
714 30 Kopparberg


E-Teknik A64
Gruvfogdeg. 10 A
714 30 Kopparberg


Nelas
Banmästarev. 4
714 30 Kopparberg


Bröderna Johansson HB
Dammen 509
714 93 KOPPARBERG


Björnbergs El
Laxbrog. 13
714 31 KOPPARBERG


Bergslags El I Kopparberg AB
Konstmästareg. 24
714 30 Kopparberg

Annons:

Pris för elektriker i Kopparberg

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kopparberg kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kopparberg som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kopparberg och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kopparberg om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kopparberg.

I Kopparberg fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kopparberg för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kopparberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.