Elektriker i Tärendö

Annons:
Hitta bra elektriker i Tärendö - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Tärendö. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Tärendö. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Tärendö ska utföra.
Annons:

Elektriker i Tärendö

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Tärendö vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Tärendö.

Silverlinds El Kb
Rönnv. 28
980 61 TÄRENDÖ


Fredrik Lund Elmek AB
Talinenv. 4
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Pris för elektriker i Tärendö

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Tärendö kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Tärendö som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Tärendö och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Tärendö

I Tärendö fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Tärendö.

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tärendö om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Tärendö.

I Tärendö fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Tärendö för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Tärendö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.