Elektriker i Porjus

Annons:
Hitta bra elektriker i Porjus - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Porjus. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Porjus. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Porjus ska utföra.
Annons:

Elektriker i Porjus

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Porjus vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Porjus.

Sajens Service
V. Strand 291
982 60 Porjus


Laponia Service AB
Fjällg. 3
982 60 Porjus


Laponia Service
Fjällg. 3
982 60 Porjus

Annons:

Pris för elektriker i Porjus

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Porjus kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Porjus som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Porjus och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Porjus

I Porjus fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Porjus.

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånarantal: 328, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Porjus om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Porjus.

I Porjus fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Porjus för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Porjus rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.