Elektriker i Piteå

Annons:
Hitta bra elektriker i Piteå - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Piteå. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Piteå. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Piteå ska utföra.
Annons:

Elektriker i Piteå

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Piteå vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Piteå.

Assemblin Elteknik AB
Fläktg. 10 A
941 47 PITEÅ


Pitholms Rör AB
N. Pitholmsv. 5
941 46 Piteå


Wps Sweden, AB
Snickargatan 26
941 63 PITEÅ


Thomas KanEI AB
Åsg. 25
941 39 Piteå


Norrvision AB
Furunäsv. 102 B
941 52 PITEÅ


Bravida Sverige AB
Fläktg. 9 A
941 47 PITEÅ


Bergmans Elaffär AB
Torpv. 5
941 50 PITEÅ

Annons:

Pris för elektriker i Piteå

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Piteå kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Piteå som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Piteå och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Piteå

I Piteå fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Piteå om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Piteå.

I Piteå fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Piteå för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Piteå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.