Elektriker i Påläng

Annons:
Hitta bra elektriker i Påläng - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Påläng. Sammanlagt så kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Påläng. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Påläng ska utföra.
Annons:

Elektriker i Påläng

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Påläng vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Påläng.

Bottenvikens Elektriska
Stenbäckv. 45
952 04 Påläng

Annons:

Pris för elektriker i Påläng

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Påläng kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Påläng som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Påläng och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Påläng

I Påläng fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Påläng.

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Påläng om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Påläng.

I Påläng fanns det sammanlagt 1 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Påläng för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Påläng rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.