Elektriker i Pajala

Annons:
Hitta bra elektriker i Pajala - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Pajala. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Pajala. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Pajala ska utföra.
Annons:

Elektriker i Pajala

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Pajala vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Pajala.

Elkedjan
Kirunav. 2
984 31 Pajala


Lundqvist Elektriska
Kirunav. 2
984 31 Pajala


El-Göran
Hantverkareg. 7
984 32 PAJALA


Tornedalens Fastigheter AB
Hantverkareg. 20
984 32 PAJALA


Karlströms El och Mek
Kitkiöjärvi 4
984 99 Pajala


Sleipner Solutions AB
Kolari 26
984 91 Pajala


Goodtech Projects & Services AB
Soukolov. 27
984 32 PAJALA

Annons:

Pris för elektriker i Pajala

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Pajala kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Pajala som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Pajala och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Pajala

I Pajala fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Pajala om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Pajala.

I Pajala fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Pajala för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Pajala rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.