Elektriker i Övertorneå

Annons:
Hitta bra elektriker i Övertorneå - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Övertorneå. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Övertorneå. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Övertorneå ska utföra.
Annons:

Elektriker i Övertorneå

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Övertorneå vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Övertorneå.

Elkedjan
Hemv. 9 B
957 31 ÖVERTORNEÅ


ABvee
Tingshusv. 23
957 31 ÖVERTORNEÅ


Utbildning Nord
Skolv. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ


Powerservice Nord AB
Sidogränd 3
957 32 övertorneå


Heikkiläs Såg och Hyvleri
Kangasv. 42
957 32 övertorneå


Övertorneå Elektriska AB
Kronv. 34
957 32 övertorneå


Nordkalottens El AB
Hemv. 9
957 31 ÖVERTORNEÅ


Plastia AB
Älvv. 7
957 31 ÖVERTORNEÅ


AB Vee
Tingshusv. 23
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Pris för elektriker i Övertorneå

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Övertorneå kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Övertorneå som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Övertorneå och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Övertorneå om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Övertorneå.

I Övertorneå fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Övertorneå för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Övertorneå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.