Elektriker i Överkalix

Annons:
Hitta bra elektriker i Överkalix - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Överkalix. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Överkalix. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Överkalix ska utföra.
Annons:

Elektriker i Överkalix

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Överkalix vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Överkalix.

Överkalix Elektriska AB
Vännäsv. 1
956 32 överkalix


Isolamin AB
Industriv. 5
956 32 överkalix


ABET Stängselteknik AB
Vännäsv. 9
956 32 överkalix


Berglunds Elektriska
Svartbyv. 75
956 93 ÖVERKALIX


Berglunds Elektriska I Svartbyn AB
Svartbyv. 75
956 93 ÖVERKALIX


Renskötsel F Henrik Andersson
Granträsk 7
956 99 ÖVERKALIX

Annons:

Pris för elektriker i Överkalix

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Överkalix kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Överkalix som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Överkalix och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Överkalix

I Överkalix fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Överkalix om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Överkalix.

I Överkalix fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Överkalix för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Överkalix rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.