Elektriker i Lansjärv

Annons:
Hitta bra elektriker i Lansjärv - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lansjärv. Sammanlagt så kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lansjärv. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lansjärv ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lansjärv

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lansjärv vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lansjärv.

PempELia
Pempelijärvi 17
956 98 Lansjärv

Annons:

Pris för elektriker i Lansjärv

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lansjärv kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lansjärv som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lansjärv och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lansjärv

I Lansjärv fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lansjärv.

Lansjärv är en by i och småort i Överkalix kommun. Redan på 1600-talet fanns det bofasta i Lansjärv. I augusti 2003 blev det känt för allmänheten att man gjort vissa fynd gjorda i Rackberget. Fynden beräknas vara cirka 8 000–10 000 år gamla.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 56, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lansjärv om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lansjärv.

I Lansjärv fanns det sammanlagt 1 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lansjärv för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lansjärv rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.