Elektriker i Lannavaara

Annons:
Hitta bra elektriker i Lannavaara - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lannavaara. Sammanlagt så kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lannavaara. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lannavaara ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lannavaara

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lannavaara vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lannavaara.

Lannavaara El HB
August Lundbergsbacken 4
980 13 Lannavaara

Annons:

Pris för elektriker i Lannavaara

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lannavaara kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lannavaara som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lannavaara och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lannavaara

I Lannavaara fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lannavaara.

Lannavaara är en småort i Kiruna kommun. Det finns järnmalmsfyndigheter några kilometer från Lannavaara, och det har funnits planer på att starta gruvor där. I Lannavaara finns företaget Kristallen AB som bedriver utbildning inom ädelstenar och guldsmide.

Yta: 55 hektar
Invånarantal: 79, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lannavaara om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lannavaara.

I Lannavaara fanns det sammanlagt 1 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lannavaara för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lannavaara rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.