Elektriker i Juoksengi

Annons:
Hitta bra elektriker i Juoksengi - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Juoksengi. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Juoksengi. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Juoksengi ska utföra.
Annons:

Elektriker i Juoksengi

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Juoksengi vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Juoksengi.

Haapaniemis El AB
Byv. 102
957 23 JUOKSENGI


Juoksengi Kabel TV Förening
Genv. 14
957 23 JUOKSENGI

Annons:

Pris för elektriker i Juoksengi

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Juoksengi kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Juoksengi som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Juoksengi och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Juoksengi

I Juoksengi fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Juoksengi.

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånarantal: 350, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Juoksengi om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Juoksengi.

I Juoksengi fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Juoksengi för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Juoksengi rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.