Elektriker i Jokkmokk

Annons:
Hitta bra elektriker i Jokkmokk - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Jokkmokk. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Jokkmokk. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Jokkmokk ska utföra.
Annons:

Elektriker i Jokkmokk

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Jokkmokk vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Jokkmokk.

Kraftteknik I Norr AB
Hermelinsg. 16
962 33 Jokkmokk


Lapplands Eltjänst AB
Forsnäsv. 5
962 31 Jokkmokk


TT:s Elektriska AB
Porjusv. 16
962 32 JOKKMOKK

Annons:

Pris för elektriker i Jokkmokk

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Jokkmokk kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Jokkmokk som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Jokkmokk och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Jokkmokk om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Jokkmokk.

I Jokkmokk fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Jokkmokk för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Jokkmokk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.