Elektriker i Hortlax

Annons:
Hitta bra elektriker i Hortlax - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Hortlax. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Hortlax. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Hortlax ska utföra.
Annons:

Elektriker i Hortlax

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Hortlax vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Hortlax.

A W Portservice
Soldatv. 46
944 91 HORTLAX


Hortlax Elektriska AB
Kullbacksv. 23
944 31 HORTLAX

Annons:

Pris för elektriker i Hortlax

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Hortlax kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Hortlax som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Hortlax och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Hortlax

I Hortlax fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hortlax om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Hortlax.

I Hortlax fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Hortlax för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Hortlax rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.